Produkter för bästa 3pl (2)

PIZZA MJÖL IN3

PIZZA MJÖL IN3

W: 330 ÷ 360. Professionell blandning av mjukt vetemjöl som erhålls genom fullständig bearbetning av spannmålet: den behåller därmed grov och fin kli, fibrer och vetekli Mantograno, 100% vital och 100% från italiensk kedja. Den är UTANFÖR RAHMARNA och klassificeringarna eftersom den har ett ashaltigt innehåll (dvs. mineraler) som överstiger 0,95% men är lägre än 1,30% av de fullkorniga. IN3 följer en väg som syftar till att hitta mer naturliga processer: genom grövre malningar respekteras de mest värdefulla delarna av vetet som därmed behåller sina organoleptiska egenskaper samt fibrerna från kli-delarna. Detta mjöl förenar utmärkta näringsegenskaper med en större bearbetbarhet jämfört med fullkornsmjöl, för en slutprodukt som är rustik, väldoftande och smulig, med en intensiv smak och en mörkare färg jämfört med degar gjorda med mjöl av Typ 1 och 2. 10KG OCH 25KG
HARINA PLUS S

HARINA PLUS S

W: 270 ÷ 290. Typ 55 mjöl (typ 45 finns också tillgängligt) erhållet från utvalda europeiska spannmål, med stor plastiskitet och styrka. Det är idealiskt för direkta degar med medelhög jäsning. 25KG -10KG